Pilotprojekter under SUND VÆGT

Gamification
Brug af teknologierne VR og AR i matematikundervisningen skal øge fagligheden samt fremme sunde bevægelsesvaner og trivslen hos skoleelever.

Sund Graviditet
Et forløb på en digital platform, der integrerer svangretilbud med motion, kostrådgivning og mental støtte for overvægtige gravide.

eHOOD

PULS

Inspiration til et sundere liv
Et forebyggende sundhedstilbud for medarbejdere med overvægt i større virksomheder, der kombinerer personlig rådgivning via en e-platform med mulighed for online måltidsindkøb.

Sund Bevægelse for Sund Vægt

Sundhed og trivsel på arbejdspladser (STAR)

Overvind Overvægt

Sund Vægt
Forskningsprojekter

Den intensive vægt-tabsintervention (LightCOM)

Den vægtneutrale tilgang (Lightcom)
Store puljeprojekter

GazeDriver - øjenstyring til kørestole

Equality in Skin Cancer

Brug af kunstig intelligens til at opnå overblik over komplikationer efter kirugiske indgreb på tværs af sociale skel

Ses NXT (ses børn)

Automatisk Ernæringsmodul

Liverpro

Medical Device til kolorektal cancer screening

UCon - en ny behandling af inkontinens

Verifikation af MistGo(R) device

Yuman - forbedrer fremtidig pleje med sygeplejerske ledsagere
Fast-track puljeprojekter

Sund SOSU - Omsorg, for de der yder omsorg
Implementerer målrettede og langsigtede sundhedsindsatser i plejesektoren. Baseret på dokumenterede resultater fra offentligt ansatte ufaglærte mænd, sigter projektet mod at reducere sygefravær, forbedre medarbejderfastholdelse og styrke rekruttering gennem fokuserede sundhedstiltag.

Et sundere indeklima på folkeskolerne

Systematic Intervention Agent

Tracke madindtag automatisk

Medicinsk udstyr til forebyggelse af infektion ved brug af kateter

Bedre benproteser til alle

Digital FaldForebyggelse

MindMind - udvikling og brugerinddragelse
Udvikling af et connected device og en tilhørende app til at forbedre børns mentale sundhed. Enheden måler barnets psykiske tilstand gennem biometriske data, hjertefrekvensvariabilitet og galvanisk hudrespons. Data overføres til en app, hvor barnets fremskridt visualiseres gennem en avatar, der vokser og bliver stærkere i takt med barnets udvikling.

TREAT - Essential Region Hovedstaden
Gennemførsel af en klinisk afprøvning af et nyudviklet, personligt beslutningsstøttesystem til antibiotikabehandling. Formålet er at evaluere systemets effektivitet og anvendelighed i klinisk praksis. Projektet sigter mod at optimere antibiotikabehandling gennem et innovativt, datadrevet værktøj, der kan støtte sundhedspersonale i at træffe mere præcise og personaliserede beslutninger om antibiotikabrug.

Rigtig mad til svage borgere

Udvikling af fald teknisk metode

Impacts of Novel VR Technoligies

Identifikation af hjemmeplejemodtagere i højeste risiko for indlæggelse

Forebyggelse af dehydrering med intelligent drikkeglas

Mobil løsning til sansestimuli projekt på plejecenter Lillevang
Et projekt der udvikler en prototype på en mobil sansevogn til Plejecenter Lillevang. Formålet er at skabe et enkelt koncept for sansestimulation målrettet beboere med demens. Projektet undersøger, hvordan plejepersonalet kan integrere sanseteknologier og -stimuli i deres daglige arbejde for at forbedre hverdagen og interaktionen mellem beboere og medarbejdere. Målet er at øge trivsel og livskvalitet for demenspatienter gennem innovative sansestimulerende løsninger.

Præ-operations Virtuel Assistent til patienter

Adfærds-komponenter til træningsapp

Barrierer for adhærens til medicinsk behandling
Dette projekt fokuserer på at identificere og overvinde de barrierer, der påvirker patienters adhærens til medicinsk behandling. Gennem aktiv patientinddragelse vil projektet belyse, hvilke udfordringer der er mest betydningsfulde for patienterne, og hvordan man kan udvikle bedre redskaber til at støtte dem i deres behandlingsforløb.

Dynamiske Kostplaner

Åben platform til kirurgiske sygeplejersker

Data- og vidensindsamling til understøttelse af digitale udviklingsprojekter

TREAT-Essential Rigshospitalet

EHOOD
Dette er en forlængelse af forlængelse det eksisterende fyrtårnsprojekt eHOOD – en interventionsmodel til forebyggelse af fedme og livsstilssygdomme samt styrke mental trivsel hos udsatte unge i udskolingsalderen. eHOOD modellen forankres i Albertslund og Tårnby med et valideret data- og impact-grundlag samt etableres som basis for skalering af projektet.